Tinença amb responsabilitat dels animals

editor _Sense categoria, Salut, via pública

Encetem una campanya per incentivar a la població a censar els seus animals de companyia a l’ANICOM. Aquest tràmit es pot fer a l’ajuntament o fer una instància a la seu electrònica.

El cos de Guàrdies Municipals faran una campanya de sensibilització entre els propietaris.

Per a censar l’animal només cal la documentació del microxip, (com bé sabeu, els propietaris tenen l’obligació per normativa que els seus animals de companyia portin implantat un microxip homologat), cartilla sanitària i el DNI del propietari. Quan feu el tràmit us entregarem una ampolla higiènica i un dispensador de bosses per a recollir els excrements. Si ja l’heu fet, passeu per les oficines i us ho entregarem.

Recordeu que sempre l’heu de portar lligat i que és obligatori recollir els excrements del gos.  Està prohibit que facin pipi al mobiliari urbà o a les façanes.

Si sou propietaris d’un gos potencialment perillós l’heu de dur sempre lligat amb una corretja de menys de 2 metres i el morrió posat. Les persones que condueixin gossos perillosos han de disposar d’una llicència administrativa específica (majors de 18 anys), que se sol·licita a l’Ajuntament.

No complir aquestes condicions pot comportar sancions.

Siguem responsables!

Regidoria de Via Pública i regidoria de Salut.

Es donarà de detall una ampolla i un dispensador.