carrossa de la colla els Fantàstics

Carnaval 2023

editor Carnaval, Festes

Després d’una parada de dos anys a causa de la pandèmia hem pogut celebrar la festa del Carnaval amb tota normalitat.

El tret de sortida a la festa va ser el divendres amb la rua de l’alumnat de l’Escola Pere Virgili i de la Llar d’Infants Patufet. Van desfilar amb les disfresses molt originals que van elaborar ells mateixos a l’escola.

Enguany a causa de les obres que s’estan efectuant al Centre Recreatiu, els actes es van fer a la carpa que es va instal·lar a la pista del Poliesportiu Josep M. Salvat Modenes.

El dissabte al migdia els més petits van ballar al ritme dels Xetats, i a les sis de la tarda va començar la Rua de Carnaval. Enguany en categoria carrossa en participaven quatre: la colla Factor X de disco, la colla Los Putos Amos de criatures del bosc, la colla Fantàstics de Fantàstic GYM i la Colla Oh my God! de cor gòspel. En categoria comparsa van participar vuit colles: la colla Tocats de l’ala de papallones, la colla Magic Book de Blancaneu i els set nans, la colla Guateque d’esportistes dels anys 80, la colla Dakari d’arlequins, la colla Ramat de Shaoun Sheep, la colla D. O. Vilallonga de bruixots de vudú, la colla Frikis de jugadors de futbol americà, i la colla Família de por de bruixes i vampirs. En la categoria de grup van participar la colla Barreja de Mario Kart, la colla Els remullats de gondolers i la colla Morellonga de cerveses. La categoria de parella i individual va quedar deserta.

El recorregut va ser el mateix de cada any, però acabant al poliesportiu on hi va haver el ball de tarda i es va fer un minut de silenci en record de la Rebeca Ruiz que estava apuntada per concursar en parella.

A les nou del vespre es va fer una parada per anar a sopar, mentre la comissió encarregada del recompte va comptar tots els vots que havien emès la gran quantitat d’espectadors de la rua sumant els que efectua cada cap de colla.

Al ball de la nit, al voltant de les dotze, es van anunciar els guanyadors.

· Millor disfressa en categoria de grup a Morellonga de cervesa.

· Millor disfressa en categoria de comparsa a Tocats de l’ala de papallones.

· Millor disfressa en categoria de carrossa a Fantàstics de Fantàstic GYM.