3era edició del Voluntariat per la Llengua.

editor Activitats

L’ Ajuntament de Vilallonga del Camp i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona preparen la tercera edició del Voluntariat per la Llengua en la nostra vila. Qui vulgui formar part del programa fent de voluntari/ voluntària o d’aprenent/ aprenenta pot passar apuntar-se a les oficines de l’Ajuntament fins el dia 31 de març.

VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

És un programa que facilita que totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament.
A més de formar parelles lingüístiques, el VxL promou el coneixement del país entre tots els participants a través de les activitats complementàries que organitza i aforeix la cohesió social.

Està adreçat a persones majors d’edat.

Tu pots ser voluntari o voluntària

· Si parles habitualment en català (no cal que el sàpigues escriure).
· Si disposses de 10 hores, durant un mínim de 10 setemanes, per parlar català amb una persona que vol practicar-lo i adquirir fluïdesa.

Tu pots ser aprenent o aprenenta

· Si parles una mica de català i vols adquirir més fluïdesa.
· Si disposes de 10 hores, durant un mínim de 10 setmanes, per practicar el català amb una persona que el parla habitualment.

Els participants en el VxL

· Acorden amb la parella lingüística que se’ls assigna l’hora i el lloc on faran les trobades.
· Reben el suport del Centre de Normalització Lingüística (CNL) i l’ Ajuntament de Vilallonga del Camp. Tenen un carnet d’avantatges amb descomptes per a museus, teatres, cinemes i altres equipaments culturals.

volutariatjpeg