Vilallonga del Camp es bolca amb el Carnaval.

editor Activitats, Arxiu, Concurs, Festes

La Rua destaca pel bon ambient i l’originalitat de les disfresses.

A les 7 de la tarda, puntualment, tothom que desitjava participar a la Rua (s’estima que hi van participar més de 200 persones),  es dirigien a la plaça de la Pau, nou punt de partida per una lluïda i animada Rua.

El bon ambient, diversió i disbauxa ja es respirava des del primer moment. El públic de la Rua que al mateix temps realitzava tasques de jurat, tenia molt difícil escollir la carrossa guanyadora. L’originalitat dels Clicks de Playmobil de la colla Mitic’s, les treballadíssimes coreografies a ritme de Grease de la colla “La Colla” o una elaboradíssima carrossa de la colla “Pandora” que anaven d’Avatar feia molt difícil la decisió.

A més, el públic també havia d’escollir la millor comparsa entre els soldadets verds que vivien molt el seu paper de la colla “Els Verds”, els soldats americans de la colla “Focs Artificials”, els elegants vestits d’època de la colla “Famini”, les princeses i cavallers acompanyats d’un drac de la colla “Princeses i Cavallers”, entre els reis i reines de la música de la colla “Queens & kings”, uns mosqueters i mosqueteres de la colla “Todos para uno”, uns divertits monos i plàtans de la colla “Xirinola” i unes mòmies terrorífiques  de la colla “Tumbis”. També ho van tenir força complicat per escollir la millor disfressa individual i en parella.

En acabar la Rua començà el ball de tarda, al Centre Recreatiu, on els protagonistes eren els més petits. A dos quarts de deu, es va fer la parada per a sopar on s’aplegaren 290 comensals per agafar noves energies ja que tot seguit començava el ball de nit!

Quan passaven uns minuts de les dotze, la Comissió de Festes va fer públic el recompte de vots amb els resultats següents:

Premi individual (25€) a Antonieta Riera de Hippy.

Premi a la millor Parella (50€) a Ma. Luisa Garcia i José Miquel Valera d’astronautes de la NASA.

Premi a la millor Comparsa (100€) a Els Verds disfressats de soldadets

Premi a la millor Carrossa (150€) als Mitic’s disfressats de Playmobil.

 

Tant l’Ajuntament com la Comissió de Festes valoren molt positivament l’èxit de participació  el Carnaval d’enguany i volen felicitar a tothom que va sortir disfressat pel gran nivell que van exhibir.

Volem agrair a tothom per fer un Carnaval tant engrescador i participatiu!

Ara a treballar per l’any vinent!

 

Properament realitzarem una reunió amb els representants de cada colla per valorar conjuntament aquesta edició i atorgar els premis i les subvencions.