Programa joves en pràctiques

editor _Sense categoria

OFERTA DE L’AJUNTAMENT DE VILALLONGA DEL CAMP PER A JOVES AMB ESTUDIS FINALITZATS INSCRITS/ES A LA GARANTIA JUVENIL I COM A DEMANDANTS D’OCUPACIÓ A L’OTG.

Les persones que compleixin els següents requisits i que tinguin les dades d’estudis actualitzades a la seva Oficina de Treball, poden fer arribar a bustia@vilallongadelcamp.cat fins el 30 de gener de 2024 amb l’assumpte “Joves en pràctiques” el cv, el títol dels estudis d’accés i el certificat de Garantia Juvenil. (No poden participar-hi les persones que hagin estat en l’esmentat Programa durant els anys 2020 i/o 2021 a qualsevol Ens Local o entitat; que hagin superat els dos anys de contractes en pràctiques dels estudis finalitzats.

LLOC DE TREBALLFORMACIÓALTRES REQUISITSFUNCIONS
TÈCNIC/A SUPORT DEPARTAMENT D’URBANISME I SERVEIS TÈCNICS– Grau en Dret – Grau en Arquitectura – Grau d’Enginyeria industrial o de l’edificació – Grau en Ciències Polítiques – Grau en Relacions Laborals-Català nivell C -Coneixements d’Office -Capacitat d’adaptació i treball en equip. -Bon tracte amb la gent.-Tasques de suport urbanístiques – Tasques de suport administratives dels departaments. – Suport en la redacció de projectes, ordenances i reglaments. -Suport a gestions d’administració electrònica.