Resultats Pressupostos Participatius 2024

editor Participació, pressupostos participatius

Un any més, els vilallonguins i vilallonguines han participat en els pressupostos participatius per  decidir en què s’invertiran 35.000 € del pressupost municipal.

La campanya es va iniciar al juliol-agost amb l’elaboració de propostes fetes pels veïns, veïnes i entitats. Les propostes passen per una comissió tècnica encarregada de valorar les propostes sota uns criteris, i el resultat va ser: 25 no vàlides, 14 de repartides, 5 previstes o existents i 15 vàlides (a l’informe podeu llegir totes les propostes i en el cas que fossin excloses, perquè ho van ser). Tot seguit, va començar l’última fase, les votacions.

Així doncs, els veïns i les veïnes van votar tres de les quinze propostes finalistes. Durant la campanya de votacions, la regidoria de Participació Ciutadana va posar punts de votació presencial durant alguns actes de la Festa Major d’Hivern per tal d’afavorir la participació. Així mateix es va poder continuant votant fins el dia 30 de novembre tant presencialment a l’ajuntament com telemàticament.

La proposta guanyadora ha estat la pèrgola al pati de l’Escola Pere Virgili per un import inicial de 30.000 €, i és la que s’executarà sense poder dur a terme cap més proposta, quedant en segona posició l’adequació d’un espai pel jovent i en tercera, espais de joc pel pati de primària.

Adjuntem l’informe de les votacions.