T’esperem al Carnaval!

editor Carnaval

Vine i participa!

El cap de setmana del 17 i 18 de febrer, els carrers de Vilallonga s’ompliran de disfresses i gresca. Després de dos anys per l’aturada de la pandèmia, tornarem a viure un Carnaval amb tota normalitat.

El divendres 17 de febrer, a vora d’un quart de quatre, l’alumnat de l’escola Pere Virgili i de la Llar d’Infants Patufet desfilaran amb les disfresses que han elaborat per la Rambla Verge del Roser.

L’endemà, a la carpa que s’instal·larà a la pista del Poliesportiu Josep M. Salvat Modenes, a les dotze del migdia, pensat pel públic familiar ballarem disfressats al ritme dels Xetats. I a les sis de la tarda s’iniciarà la Rua de Carnaval, una rua que l’any 2020 hi van participar unes 300 persones. Tot seguit, a la carpa, es realitzarà el ball de tarda fins a les nou del vespre, hora que pararem perquè la gent pugui anar a sopar i agafar forces pel ball de nit. La música anirà a càrrec d’un Dj.

Inscripcions fins al dia 7 de febrer de 2023, a les oficines municipals.

Per participar en la rua us heu d’inscriure a les oficines municipals fins al dia 7 de febrer, però abans us heu de llegir les bases generals i les bases específiques. Com en les edicions anteriors, hi haurà concurs de disfresses entre els participants en les categories: individual, parella, grup (de 3 a 9 persones), comparsa i carrossa. Els espectadors votaran per categories mitjançant la butlleta que es repartirà mentre duri la desfilada. Així mateix, un jurat recomptarà els vots i al voltant de quarts de dotze de la nit s’anunciarà els guanyadors.

Premis categoria: individual, parella, grup (de 3 a 9 persones), comparsa i carrossa.
Subvencions per comparses i carrosses.

Aneu preparant la disfressa!