Preinscripció a la Llar d’Infants Municipal Patufet de Vilallonga del Camp.

editor Llar d'Infants

La presentació de sol·licitud serà del 9 al 20 de maig.
Les preinscripcions es realitzen a les oficines municipals.

Presenta la sol·licitud de preinscripció i fes el seguiment:

  • Del 9 al 20 de maig de 2022: presentació de sol·licituds.

Les preinscripcions s’han de formular a les oficines municipals.
La documentació a presentar és:
– els DNI dels pares o tutors legals,
– llibre de família,
– llibre de salut
– la targeta sanitària de l’infant.

  • Del 2 al 8 de juny de 2022: presentació de reclamacions Durant aquest període, si detectes alguna errada o anomalia en el barem assignat, pots presentar una reclamació (utilitzant l’eina electrònica per adjuntar reclamacions).
  • Del 9 al 13 de juny de 2022: sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts El nombre de places a cada centre educatiu és limitat. Si el nombre de peticions supera el d’alumnes que l’escola pot acollir, cal aplicar un sistema de desempat entre les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació. Per fer-ho, s’obté un número per sorteig a partir del qual s’ordenen totes les peticions empatades en punts, tenint en compte el número de desempat que s’ha assignat a cada sol·licitud.
  • 15 de juny de 2022: llista ordenada Després del sorteig, s’elabora la llista ordenada de sol·licituds per a l’assignació de places. Per fer aquesta llista, en primer lloc es té en compte l’alumnat amb necessitats educatives específiques; després, la resta d’alumnes, tenint en compte les puntuacions de cada sol·licitud, de més a menys.

Formalitza la matriculació

  • Del 16 al 22 de juny de 2022: matriculació Un cop s’ha publicat la llista final d’alumnes admesos en cada centre, comença el període de matriculació dels preinscrits amb plaça assignada.