Durant quinze dies l’atenció al ciutadà serà telefònicament i telemàticament.

editor _Sense categoria

COMUNICAT| Avui dimarts 3 de novembre, un empleat públic de l’Ajuntament de Vilallonga del Camp ha notificat el resultat positiu en Covid-19 després de fer-se una prova PCR. Acte seguit s’han activat els protocols establerts per aquesta situació i s’ha demanat als contactes estrets d’aquesta persona que comencessin la quarantena domiciliària de forma immediata. És per aquest motiu, per prudència en la salut pública, que avui les dependències consistorials romanen tancades.

Davant aquesta informació, l’Ajuntament ha decidit posar a disposició de la vintena de treballadors municipals un test d’antígens que s’efectuarà demà mateix a tota la plantilla per descartar qualsevol altre cas.S’ha cregut convenient contractar d’urgència aquest servei perquè creiem que per damunt de tot, l’obligació dels governants municipals, és la de salvaguardar la salut de totes i tots els veïns i treballadors de la localitat.

Ateses les mesures de quarantena recomanades per les autoritats sanitàries, les quals són d’aplicació a diversos empleats municipals, durant la primera quinzena de novembre l’atenció al públic es prestarà de forma exclusiva per mitjans telemàtics i telefònics.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i demanem que seguiu sent escrupolosos amb les mesures anticovid per tal de minimitzar tot el que es pugui el risc de contagi.

L’Ajuntament continuarà fent front amb totes les eines que es tenen a l’abast per garantir el millor servei possible per a totes i tots.