Ja es pot projectar publicitat comercial a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp

editor _Sense categoria, Anuncis, Cinema, Ordenances

Ha entrat en vigor la taxa reguladora de la prestació del servei de publicitat al cinema municipal.


Des del passat 1 de gener de 2020, les empreses que ho desitgin ja poden fer publicitat a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp. Aquests anuncis comercials s’emetran abans que comenci la projecció de la pel·lícula programada, precedint als tràilers de films.
Els interessats en emetre publicitat a la sala de cinema vilallonguina podran escollir entre dues modalitats: una primera taxa per temporada (de setembre a juny), amb un cost de 240 euros i una segona taxa que comptarà per tram de minut, amb un cost de 10 euros. Per a la contractació d’aquests anuncis, l’interessat s’haurà de posar en contacte amb l’Ajuntament de Vilallonga del Camp.
Aquestes taxes han quedat fixades en l’ordenança fiscal número 45, que inclou la prestació del servei de publicitat al cinema municipal. La modificació es va aprovar en la sessió ordinària del ple municipal el passat 24 de setembre i va entrar en vigor el dia 1 de gener després de superar tots els tràmits legals.
Vilallonga del Camp és una de les poques poblacions del Camp de Tarragona que compta amb una sala municipal on es projecte cinema d’estrena, gràcies a un modern equip digital de projecció. A més, des de fa tres anys disposa de l’únic Museu del Cinema que hi ha la demarcació tarragonina.

Sala de Cinema del Centre Recreatiu