Els veïns i veïnes de Vilallonga ja poden demanar la seva llicència de gual

admin Anuncis

Els veïns i veïnes de Vilallonga del Camp que ho desitgin ja poden iniciar el tràmit per obtenir la seva llicència de gual. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Vilallonga del Camp vol adaptar-se a les noves necessitats d’estacionament als carrers i places del municipi experimentades els darrers anys.

La llicència de gual s’ha de sol·licitar a l’ajuntament a traves d’un model de document específic. La taxa per entrada i sortida de vehicles per aparcament individual, per cada metre lineal de longitud o fracció a l’any és de 6 euros. La taxa per entrada i sortida de vehicles per aparcament comunitari, per cada metre lineal de longitud o fracció a l’any és de 12 euros. Per cada placa oficial acreditativa de la reserva d’entrada i sortida el cost és de 15,00.

La taxa es merita quan s’inicia l’aprofitament especial o ús privatiu, moment que ha de coincidir amb el de la concessió de la llicència, si es va sol·licitar. Tot i això, l’ordenança fiscal número 44 preveu que cal dipositar l’import de la taxa quan es presenti la sol·licitud d’autorització per gaudir especialment del domini públic local en benefici particular.

Una vegada presentada la sol·licitud el guàrdia municipal i l’arquitecte municipal informaran respecte aquesta i després de la seva aprovació per l’òrgan competent serà concedida a l’interessat/da. Quan l’iniciï l’ocupació en el primer semestre de l’any, en cas de tarifes anuals, s’ha d’abonar, en concepte de taxa corresponent a aquest exercici, la quota íntegra. Si l’inici de l’ocupació té lloc en el segon trimestre de l’exercici, s’ha de liquidar la meitat de la quota anual.

En ell cas que un cotxe estigui mal estacionat es poden posar en contacte amb el guàrdia municipal al telèfon 659431932, o amb l’empresa adjudicatària, Gruas de la Rosa, SL, per al trasllat del vehicle al dipòsit situat al carrer Carbó, número 6, Polígon Riu Clar, a la ciutat de Tarragona. El telèfon de contacte és 609892161 i està operatiu les 24 hores.