S’adjudica la segona fase de la coberta de la pista poliesportiva municipal de Vilallonga del Camp

admin Piscines Municipals

La previsió és que les obres finalitzin al mes d’octubre

El passat maig es van adjudicar les obres de la segona fase de la coberta de la pista poliesportiva municipal. L’empresa que s’encarregarà de la instal·lació del sostre i la il·luminació de la pista serà Cobra Instal·lacions y Servicios S.A. per un import (IVA inclòs) de 74.412 euros. Aquesta empresa ja està portant a terme des del mes de març la primera fase de les obres i ha estat l’única que s’ha presentat a la licitació de la segona fase.

La previsió de l’Ajuntament de Vilallonga era que les obres de les dues fases fossin consecutives i acabessin a finals del mes de juny i aquest estiu la pista ja estigues operativa. Finalment però, el contracte no s’ha pogut formalitzar fins a finals de maig, amb la qual cosa, les obres s’haurien d’haver fet durant el mes de juny, amb les Piscines Municipals ja en funcionament. Per seguretat i també per tal d’evitar molèsties als usuaris, s’ha decidit aturar durant la temporada de bany les obres i reprendre-les al setembre quan tanqui la piscina. El projecte està finançat en la seva totalitat per la Diputació de Tarragona a través del Pla d’acció Municipal (PAM).

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), en què es remodela la zona verda de l’antic parc de les Parades, incrementant la superfície de sòl d’equipament esportiu, marca la coberta de la pista poliesportiva com un element insígnia de la nova ordenació.

Rere aquesta actuació, existeix el criteri de potenciar el complex poliesportiu municipal, pista, piscines, centre de serveis per a la gent gran, etc, incorporant a aquest l’extensió que suposa l’antiga zona verda de l’anomenat parc de les Parades, potenciant-lo i definint la coberta proposada com l’element més significatiu del nou complex.