Nova sortida mancomunada de Joves del Morell, els Pallaresos, Vilallonga del Camp i la Pobla de Mafumet

admin Activitats

Després de l’èxit de l’any passat amb la sortida a Prades Aventura organitzada pel Morell, Vilallonga del Camp i Els Pallaresos, l’experiència es repeteix i s’hi afegeix La Pobla de Mafumet.

Aquest any la sortida és gratuïta, està adreçada a joves a partir de 16 anys i es farà el dimecres dia 4 de juliol de 13 a 20h per assistir de públic a la gravació del programa de televisió Pura Màgia del Mag Lari, que s’enregistra als estudis de TVE a Barcelona.

Per a més informació i inscripcions el jovent del Morell ha de trucar al 977842176 o escriure al centrecultural@morell.altanet.org, i la resta de municipis ho han de fer trucant al 977244500 (joventut) o escrivint a mancomunatjove@tarragones.org

A part de l’experiència, que ja resulta interessant en si per la novetat que comporta per als joves, el que permeten aquestes sortides és un major aprofitament dels recursos, la creació de xarxa de professionals i una major interacció entre el jovent dels municipis.

Tot plegat és possible gràcies a les regidories de joventut dels ajuntaments participants i el Consell Comarcal del Tarragonès, amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.