Contacontes: “ESPORTS I CULTURA. JUGUEM ALS JOCS MEDITERRANIS”

editor Biblioteca Municipal

El divendres 18 de maig, a les 17 h, a la Biblioteca Municipal Josep Trenchs Òdena.

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és el que apropa històries als nens i a les nenes, amb espectacles de formats ben diferents. Gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana podem donar continuïtat a aquesta activitat, amb un nou cicle “Primavera de contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès” amb la participació dels municipis de Salomó, Creixell, la Secuita, Roda de Berà, Torredembarra, la Canonja, Perafort, els Pallaresos, Vilallonga del Camp, Constantí, la Nou de Gaià i la Riera de Gaià.

Per tal d’afegir-nos als actes que s’organitzen per celebrar els Jocs del Mediterrani, aquest cicle el dediquem a l’esport i la cultura, amb l’objectiu de fomentar els valors de l’esport: l’esforç,el  treball en equip, l’amistat, etc.

>> ACTIVITAT GRATUÏTA

El cicle el fan tres contacontes amb una àmplia experiència en explicar històries, tant a grans com a petits. L’Imma Pujol, l’Agustí Farré i l’Eugenia González La Rosa, també tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques, per tant, saben molt bé què es fa a les biblioteques i els continguts que poden agradar i enriquir als infants. Tots tres, des de la seva perspectiva i de la seva manera personal d’explicar contes, ens aproparan històries i emocions sorgides de la relació de l’esport i la cultura. L’Imma “Contes per moure el cos i desvetllar la ment. Històries amb esperit olímpic”; l’Agus “Samarreta sense mànigues, pantalons curts. Corre, corre” i  l’Eugenia “Juga que juga”.