Tasta el Priorat amb els cellers de Poboleda a Vilallonga del Camp

admin Anuncis

Dissabte 1 de juliol, de 17 a 21.30 h, al Centre Recreatiu (ctra. de Valls, 1).

 

Els cellers de Poboleda volen apropar la singularitat dels vins de la seva vila a altres viles i pobles, en aquest cas a Vilallonga del Camp.

 

La 1ª edició es portarà a terme aquest dissabte, 1 de juliol, a partir de les 17 h i fins a les 21.30 h al Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp. Els Cellers de Poboleda, que organitzen aquesta mostra amb el suport del Centre Recreatiu, de l’Ajuntament de Vilallonga i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, proposen la mostra i degustació de vins de Poboleda amb un enfocament popular i familiar, de manera que hi puguin participar públics d’edats i perfils diferents.

 

Els productors d’aquesta vila presenten la cita com una oportunitat per conèixer les darreres novetats elaborades als cellers d’aquesta zona de la DOQ Priorat i poder-ne descobrir les particularitats i tipicitat.

 

Els cellers de Poboleda que han confirmat la seva participació al “Tast de Vilallonga 2017” són els següents: Celler Burgos Porta,  Genium Celler,  Celler Hidalgo Albert,   Celler Mas d’en Just,  Celler Tane Vins,  Celler Terres de Vidalba,  Celler Crivellé i Valls,  Celler Mussons.

 

Les mostres de vins que es realitzen habitualment pels diferents municipis són per conèixer vins i cellers de diferents DO; aquesta mostra i degustació de vins és dedicada en exclusiva als vins de la DOQ Priorat  i concretament als de la Vila de Poboleda.

 

L’associació de cellers “ Poboleda Vins ”aposten per donar a conèixer la singularitat dels vins que elaboren dintre de la DOQ Priorat per altres viles i pobles.

 

Preu: 10 tastos + copa de vi: 12€
           4 tastos: 6€
           copa: 5€