Rua de Carnaval 2017

admin Carnaval

RECORDEU: Heu d’estar puntuals a les 18.45 h i seguir l’ordre establert. Aquest any l’ordre de sortida és a la inversa, la colla número 17 es situarà a la plaça del c/ Camí dels Majols (a prop de la carretera de la Selva), i la colla número 1 estarà situada a l’Avinguda Catalunya, tal i com es va acordar a la reunió amb els cap de colla. Però el primer en arrencar serà la carossa número 1, que passarà per davant de totes les colles, i així successivament, ja que cada cap de colla ha de votar (5 punts) a la millor comparsa i a la millor carrossa.

Les colles s’han d’incorporar a la Rua per l’Avinguda Catalunya i anar a buscar el seu lloc. No entreu al revés.

Quan us situeu al vostre lloc, col·loqueu-vos a la banda esquerra, tocant al Restaurant l’Encanteri per facilitar el lloc a les altres colles.

Les persones que participeu a la Rua de forma individual, parella o grup s’esperaran a la placeta del c/ Camí dels Majols tocant a la carretera de la Selva. Esperaran que passi la carrossa número 1 i la comparsa 2 (els guanyadors de l’any passat) i rere d’ells us incorporareu a la rua.

A les 19 h, un petar indicarà que és el moment d’arrencar, per tant la colla número 1 començarà a desfilar.

ITINERARI: c/ Camí dels Majols, c/ President Macià, c/ Pere Virgili fins la plaça de la Creu, c/ de Reus fins la plaça de la Pau i tota la Rambla.

BUTLLETES: Els membres de la Comissió de Festes les entregaran durant la Rua. A la Rambla (davant del Clarel) hi haurà un punt de votació on podreu agafar butlletes i dipositar-les a l’urna. També hi haurà una urna al Centre Recreatiu. Només es podrà efectuar un vot per persona. Entre els votants es sortejaran X entrades dobles pel cinema de Vilallonga del Camp.

La colla número 17 participa en categoria de lluïment.