Rua de Carnaval 2016

editor Carnaval

Dissabte, 6 de febrer, a les 19 h començarà la Rua de Carnaval davant del Restaurant l’Encanteri (c/ Camí del Majols). Amb l’ordre indicada, les colles aniran desfilant pels carrers: c/ Francesc Macià, c/ Pere Virgili, c/ de Reus i Rambla del Roser.
El públic de la Rua serà l’encarregat d’escollir: la millor carrossa, la millor comparsa, el millor grup (de 9 a 3 persones), la millor disfressa en parella i en individual. Només es podrà efectuar un vot per persona, s’ha d’omplir correctament, a canvi s’optarà a guanyar una entrada doble pel cinema de Vilallonga del Camp, en sortegem 5. Enguany hi haurà integrants de la Comissió de Festes repartint butlletes pel llarg del recorregut. També hi haurà un punt per poder votar i dipositar la butlleta situat al mig de la Rambla del Roser, a l’altura del bar Estrella.
Quan acabi la Rua, al Centre Recreatiu, hi haurà ball amb Dj, a les 21.30 h es farà un descans per anar a sopar. A les 23.30 h aproximadament continuarà el ball. Atenció als Caps de Colla! Recordeu que abans d’anar a sopar, heu de passar per la Sala d’Actes a efectuar el vostre vot.
Al voltant de les 12 de la nit, es farà l’entrega dels premis.