Activació 4G

admin Anuncis

El Ministeri d’Industria ens informa que pròximament s’activaran els serveis mòbils de nova generació 4G a Vilallonga.

La tecnologia 4G, ofereix millor cobertura en interiors i una extensió més amplia de cobertura. Millora la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió sota demanda, descàrregues de música, així com desenes de nous serveis que apareixeran en els pròxims anys per aprofitar la tecnologia 4G, permetent aconseguir velocitats més altes de les quals gaudim actualment en les nostres llars amb les línies fixes d’ADSL.

La prestació dels serveis mòbils en aquesta banda pot comportar l’aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT) degut que anteriorment s’utilitzava per a la recepció de freqüències al servei de TDT. Per aquest motiu el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través de l’Ordre IET/329/2015, de 26 de febrer de 2015, ha establert el procediment d’actuació per solucionar aquest tipus de problemes, garantint que les molèsties als ciutadans siguin mínimes i la seva solució gratuïta.

Per a solucionar aquestes afectacions, en cas que es produeixin, “Llega800” és l’entitat gestora encarregada de solucionar qualsevol afectació en la recepció de freqüències de la TDT derivada de les emissions de la xarxa 4G. El servei és gratuït per a l’usuari, i podrà contactar-hi a través del telèfon gratuït 900 833 999. La pàgina web a disposició dels ciutadans és la www.llega800.es
La comunicació individualitzada es durà a terme per l’entitat gestora via publicitat, de forma prèvia a l’activació, indicant tant el telèfon gratuït al qual poden recórrer així com la pàgina web on trobar tota la informació sobre aquest tema. Sobre les zones de cobertura de les estacions base, una vegada iniciada la prestació dels serveis, atendran qualsevol sol·licitud de solució d’afectació que presentin els ciutadans, sent ateses immediatament, amb la màxima celeritat i sense cost.

Pots consultar el tríptic informatiu aquí.

 

4g_02

4g_01