Arrendament 21 habitatges a Vilallonga del Camp, "Lloguer Solidari"

admin Anuncis

L’Obra Social “la Caixa” dins del programa “Lloguer Solidari” posa al mercat de l’arrendament 21 habitatges a Vilallonga del Camp.

Poden optar a aquests habitatges totes aquelles persones majors d’edat i unitats familiars amb una renda inferior a 2,5 vegades l’IPREM (aprox. 18.600€) i amb ingressos mínims de 6.000€ anuals.

L’entitat bancària té un total de 3.000 pisos repartits per tot l’Estat, amb una renda mensual d’entre 170 i 300 euros al mes, IBI i despeses comunitàries incloses. D’aquests imports, l’Obra Social “la Caixa” subvencionarà la meitat del preu del lloguer, amb la qual cosa els arrendataris pagaran només entre 85 i 150 euros mensuals.

L’adjudicació dels habitatges es realitzarà sota els principis de transparència, equitat i publicitat. S’efectuarà mitjançant un sorteig davant de Notari en el cas que hi hagi més sol·licituds que habitatges oferts, o per assignació directa en cas contrari.
La durada del lloguer serà de cinc anys.

Si hi esteu interessat o coneixeu persones que hi puguin estar interessades a optar a un pis, podran sol·licitar-ho a través de la següent web, abans del dia 31 de gener de 2012

Més informació al següent enllaç:

http://obrasocial.lacaixa.es/apl/formularios/vivienda/promociones_ca.html