Espai Jove

L’Espai Jove és un equipament juvenil en què els joves de Vilallonga del Camp poden accedir lliurement, ja sigui per a establir relacions socials o bé per a participar en les activitats (culturals, d’oci i lleure, esportives, etc.) que s’hi duen a terme. Els i les joves prenen part en tot moment en la programació d’activitats i les decisions que es prenen a l’Espai Jove, fent sentir la seva veu i expressant les seves necessitats i interessos. És un espai pensat per a la participació juvenil, el lleure, el contacte cultural i la cohesió social de les persones joves del municipi.

L’espai està dinamitzat per un/a professional de joventut que acompanya als i les joves en el seu procés d’emancipació i els facilita eines i recursos per a esdevenir persones participatives i compromeses amb el municipi.

L’Espai Jove està situat en una de les sales del Centre Recreatiu i resta obert els divendres i els dissabtes en l’horari de 17.00-20.00 hores (horari sotmès a flexibilitat depenent de les activitats programades). Per a formar part del recurs cal inscripció prèvia.