Benvinguda de l’alcalde

43166_FCAND petitaEn nom de l’Ajuntament que tinc l’honor de presidir us dono la benvinguda a Vilallonga del Camp i a aquesta pàgina web.

 

Vilallonga del Camp és un poble que ha crescut molt en els últims anys, i això ha provocat que els serveis públics s’hagin d’adaptar a aquest creixement. Per això, cal que aquesta pàgina tingui funcionalitats de gestió: cada cop som més els veïns que pels nostres horaris, ritmes i estils de vida ens és molt més fàcil poder fer gestions on-line que no pas presencialment. Per això intentarem convertir aquesta pàgina en un espai no només de comunicació, sinó també per a fer gestions amb l’Ajuntament.

 

D’altra banda, des de l’Ajuntament, també volem millorar les eines que tots els veïns i veïnes tenim l’abast per participar en la gestió del poble. Per això treballarem perquè aquest portal web sigui una eina clau per vertebrar la comunicació entre veïns i Ajuntament, afavorint la transparència i la participació de tothom.

 

Una web que, com veieu, volem millorar tan bon punt tinguem els mitjans disponibles, per convertir-la en una eina amb més vocació de servei, més transparent i més participativa. Sigueu-hi tots benvinguts!

 

Ignasi Valera i Cabré

Alcalde de Vilallonga del Camp