Sorteig entre els qui vagin a veure Star Wars disfressats al Cinema de Vilallonga del Camp

admin Cinema, Sorteig

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilallonga del Camp ha organitzat un sorteig entre els espectadors que acudeixin disfressats d’algun personatge d’Star Wars a la projecció de la darrera pel·lícula de la saga, Los últimos Jedis, al Cinema de Vilallonga. Les sessions seran el proper dissabte 20 de gener a les deu de la nit i el diumenge 21 de gener a dos quarts de set de la tarda. L’entrada costa 4,50 euros.

El qui vagi disfressat a una de les sessions haurà d’omplir una butlleta que trobarà amb l’entrada i entrarà en un sorteig d’un sopar per a dues persones al Restaurant Petit d’Kastro i un article de marxandatge de lapel·lícula. El sorteig es farà durant la sessió de diumenge i el resultat es publicarà a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament. També s’avisarà el guanyador mitjançant una trucada telefònica.

Cicle de clàssics musicals

La sala de cinema del Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp programa cada cap de setmana pel·lícules d’estrena i compta amb un dels equips de projecció més avançats, convertint-la en una de les millors sales de les seves característiques del país. Des dels últims anys s’hi projecten òperes i ballet i es porten a terme cicles temàtics.