Vilallonga del Camp ha recollit fins ara més de 1.500 euros per la Marató de TV3

admin Activitats, Anuncis

Aquesta xifra augmentarà amb dues activitats que resten per realitzar: el Concert Solidari del Cor de la Vila i la Bicicletada

Vilallonga del Camp ha mostrat un any més la seva solidaritat amb la Marató de TV3, celebrada el passat diumenge 17 de desembre i dedicada enguany a les malalties infeccioses. Amb diferents activitats portades a terme fins ara per diverses entitats del municipi s’han recollit un total de 1.584,7 euros.

Les activitats portades a terme han estat el Dinar solidari, a càrrec de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Vilallonga; el Dinar de pre-Nadal, de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Roser; Juga per La Marató, a l’Espai Jove i Punt Òmnia; una màster class de zumba, organitzada per la regidoria d’esports; el Pessebre vivent de l’AMPA Llar i Escola Pere Virgili; l’Esmorzar solidari de Club Excursionista l’Espardenya; Camina per La Marató, dels Amics del Roser; Decora el teu arbre i esmorzar solidari, del Voluntariat de Associació de Dones de Vilallonga i l’Ajuntament; el Vermut solidari de l’Associació Jóvens de Vilallonga i Cinema, per part de l’Ajuntament.

Aquesta xifra augmentarà amb dues activitats que encara s’han de portar a terme. Una és el Concert Solidari del Cor de la Vila, que es farà aquest dissabte 23 de desembre a partir de les 19:30 hores la Sala de Cinema del Centre Recreatiu, amb un donatiu de dos euros per la Marató. I l’altra, la Bicicletada, organitzada pel Club Ciclista de Vilallonga del Camp.