Garantia Juvenil

admin Anuncis, Feina

Us fem saber que el Consell Comarcal i diversos ajuntaments de tot el territori català realitzaran contractes de pràctiques de 6 mesos a joves entre 16 i 29 anys, en diferents àrees d’aquests organismes. El procediment de selecció serà molt ràpid, atès que els seleccionats iniciaran el seu contracte abans del 30 de Novembre 2017.

Els requisits per participar en el procés de selecció seran els següents:

  1. Constar inscrits/es com a demandants d’ocupació no ocupats/des (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
  2. Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional, així com complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.
  3. Inscriure’s a la Garantia Juvenil, per la qual cosa ha de reunir els següents requisits:
    • Tenir entre 16 i 29 anys .
    • No estar treballant (estar en situació de baixa a la seguretat social)
    • No estar estudiant

Com ja sabeu, des del PUNT JOVE TRAMITEM LES INSCRIPCIONS A LA GARANTIA JUVENIL, Per a donar-vos d’alta hauríeu de venir en dies d’atenció; (dimecres de 9:30 a 12:30h al Punt Òmnia). També podeu contactar amb mi al telèfon 977244500 i per correu electrònic.

AVÍS TRÀMIT INSCRIPCIÓ GARANTIA JUVENIL: Un cop feta la sol·licitud d’inscripció a la Garantia Juvenil, aquesta triga uns dies a resoldre’s. Per tant, us animem als possibles interessats en presentar candidatura per les ofertes de treball en pràctiques, que inicieu els tràmits d’inscripció a la Garantia Juvenil el més aviat possible (no ho deixeu per última hora), ja que es requisit indispensable per formalitzar el contracte de treball.