3r Concurs de Fotografies de Vilallonga del Camp

admin Concurs

El concurs de fotografies de Vilallonga del Camp que organitza l’Ajuntament, és obert a la participació de qualsevol persona, aficionada o professional. El concurs manté la finalitat de “preservar la memòria del poble” per valorar i estimar el nostre entorn més immediat.
Si teniu fotografies de la Festa Major d’Estiu no dubteu en presentar-les al concurs!
Animeu-vos a participar!

Totes les fotografies que compleixin les bases del concurs s’exposaràn a l’estand de la Fira i Començ de l’Ajuntament. Els votants disposaran d’una fitxa del participant que una vegada omplerta correctament es dipositarà en una urna. Només es podrà emetre un vot per persona.

Aquí teniu les bases de participació!

Fitxa del participant concurs foto.