Visita de la Coordinadora Territorial de Joventut a Tarragona

admin Joventut

El passat 20 de juliol, la Coordinadora Territorial de Joventut a Tarragona, la Sra. Eva Ferran Roig acompanyada d’una tècnica de la Generalitat es van reunir a l’Ajuntament de Vilallonga amb l’alcalde, Ignasi Valera i Cabré; el regidor de Joventut, Joan Torres Aranaz; la regidora de Cultura, Gemma Benaiges Vidal i la tècnica de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès.

Aquesta reunió va ser convocada per la Coordinadora i l’Ajuntament per conèixer de primera mà la realitat amb l’àrea de Jovent a Vilallonga. Es va parlar del jovent del poble i quines necessitats es detectaven. Des de l’Ajuntament es va recalcar que es vol afavorir la vinculació del jovent amb les activitats del poble, ja que des que es marxa a l’Institut al Morell a cursar l’ESO costa més establir aquest enllaç. Es vol aconseguir el jovent de 16 anys s’incorpori a l’Associació de Jóvens de Vilallonga del Camp donant continuïtat a la bona feina que porta fent aquesta entitat com: el Parc Infantil de Nadal, ajudant a SES Majestats els Reis Mags, organitzant el Fot-li Gasto i més recentment la Festa dels Nins i Nons, entre altres iniciatives.

Es va recalcar que molts pares i joves han comentat que feia falta un local pel Jovent, un lloc de reunió, on fer activitats i d’oci, sobretot per l’hivern, per tal d’afavorir la participació i la socialització dels joves del poble, ajudant en el seu creixement personal. Aquesta sol·licitud ha estat recollida per l’equip de govern, per aquest motiu Ajuntament anuncia que a partir de l’octubre s’obrirà el “Casal Jove”. Aquest estarà situat al Centre Cívic i hi haurà un monitor. S’obrirà els divendres i dissabtes per la tarda i s’espera que els joves que en formin part decideixin les activitats que s’hi duran a terme.