La mar de Famílies

admin Xerrades i Jornades

Jornada familiar

Amb motiu de la celebració dels 25 anys de Serveis Socials al Consell Comarcal del Tarragonès i de l’aniversari del Museu del Port de Tarragona és vol realitzar un acte de celebració en forma de Jornada Familiar per tal d’implicar i celebrar amb els nens i nenes del Tarragonès juntament amb les seves famílies els 25 anys.
Aquest acte s’organitza entre el Consell Comarcal del Tarragonès i el Port de Tarragona, i conta també amb la col·laboració de la Fundació en Xarxa. En conjunt s’han planificat una sèrie de tallers i activitats amb l’objectiu de passar una jornada divertida i entretinguda a la vegada que es treballen diferents competències i hàbits saludables.

 

Destinataris i Temporalització

Aquesta jornada es celebrarà el dissabte 13 de maig del 2017, en horari de 10 a 14 hores, a les instal·lacions de l’Autoritat Portuària de Tarragona, concretament al museu del Port de Tarragona i al llarg del moll de costa.
La primera part d’aquesta jornada va dirigida a aproximadament 400 nens i nenes d’entre 6 i 12 anys i les seves famílies de la comarca del Tarragonès provinents dels 9 Centres Oberts i dels 8 TASTA.
La segona part de la jornada, a partir de les 13:00 h és duu a terme davant del tinglado 1 i va dirigida en general a totes les famílies que vulguin participar.

 

Descarrega aquí el tríptic.