L'Holandès errant

editor Òpera

El proper dimarts, 24 de febrer, a les 20.15 h, a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu es podrà veure la retransmissió en directe des de la Royal Opera House de Londres l’òpera “L’holandès errant” la gran òpera de Richard Wagner.

Bry Terfel encapçala un espectacular repartiment en una producció d’en Tim Albery nominada al premi Olivier. Amb l’acompanyament de l’orquestra de la Royal Opera que donarà vida a la partitura immortal de Wagner.  Serà tot un esdeveniment.
“L’holandès errant” narra la intensa i perillosa atracció entre l’holandès, un home condemnat a vagar pels mars eternament. Senta interpretada per la soprano canadenca Adrianne Pieczonka, el seu amor fidel el podria redimir.

L’auster escenari de la illada comunitat del Bàltic i els obscurs temes de l’òpera han estat capturats a la perfecció per els atmosfèrics dissenys de Michael Levine, que inclouen un gran casc de vaixell metàl·lic que s’ha apropa als personatges, representant el vaixell fantasma que els aguaita.

El director Andris Nelsons, conegut per les seves famós representacions de Wagner, torna a la Royal Opera per a portar el timó de l’orquestra i dóna la vida a una partitura que representa la violència del mar i les turbulències de les emocions dels seus protagonistes.

Cantada amb alemany
Duració 2 hores i 20 minuts (sense descans)
holandes